home | menu | contact
Nederlands  Svenska  English 
met champignons overgebakken zalmZweedse gehaktballen
logo

hoofdgerechten

Onze selectie van hoofdgerechten omvat een reeks traditionele Scandinavische gerechten en gerechten die zijn gemaakt vanuit een modernere interpretatie. Vooral van belang hierbij is het gebruik van authentieke ingrediënten en bereidingswijzen. Hieronder ziet u onze meest verkochte gerechten. Nota bene: sommige gerechten zijn niet altijd beschikbaar, door de seizoensafhankelijke beschikbaarheid van de ingrediënten.

    Vis
  • Heel kort gebakken zalm met rode wijnjus en aardappelpuree met gerookte zalm
  • Reuze garnalen "Hunnebostrand" in Rieslingsaus met pilavrijst
  • Twee soorten zalm met citroenbotersaus
  • Zalmquernel met kreeftensaus, rijst
    Vlees
  • Lamsfilet met tijmsaus en courgette en aardappel timbale
    Wild
  • Hertenfilet met paddestoelensaus en "Hasselbacken" aardappelen
  • Rendierfilet met rozemarijnjus
    Vogel
  • Eendenborst met dragon-sinaasappelsaus, aardappelgratin, haricots verts
Herten filet

herten filet

zalm quernels

zalm quernels met kreeftsaus

Noorse zalmforel

Noorse zalmforel